måndag 1 mars 2010

Lies and Illusions

"Bestsellerförfattaren Wes Wilson har allt, tills hans fästmö Samantha försvinner spårlöst. Wes kontaktar Samanthas advokat som berättar att hennes tillgångar kommer att delas ut först efter ett år, eller när hennes kropp hittas. Han är helt förkrossad av förlusten av Samantha, och håller sig undan kvinnor, tills han möter den vackra Nicole. De börjar träffas, och blir förälskade. Men då livet börjar se ljusare ut blir han uppsökta av Isaac, som berättar att Samantha stulit något från honom och hans kumpander, något som de vill ha tillbaka. Plötsligt går det upp för Wes att Samantha inte var någon vanligt tjej, och att han är riktigt illa ute."




Jag vet inte om Slater var riktigt vid sina sinnes fulla bruk när han tackade ja till denna rulle, eller om han som jag blev lurad av den något vaga beskrivningen som utlovar en ganska intressant plot, men sen när filmen väl tar vid där beskrivningen slutar blir det bara sämre och sämre...
Jag är inte helt säker på om denna film försöker vara seriös, eller om det ska företälla en parodi, i vilket fall blev det inte bra.

Se inte den här filmen!!!

Inga kommentarer: