fredag 16 januari 2009

Innebandy


... fredagsnöje...

"Att Solfjäderstaden skulle besegra Finspång kom inte som någon jätteöverraskning. Ser man på tabellen skiljer det en hel del nu när Solfjädern är serieledare och Finspång är nästjumbo. Klara 3-0 blev det till Solfjädern efter en stabil insats av laget som spelmässigt dominerade matchen kraftigt långa stunder. Det var egentligen bara frågan om hur stora segersiffrorna skulle bli.
– När vi satte 2-0 och hade det resultatet efter en period kändes det faktiskt avgjort. Finspång skapade inget på oss och vi kände snabbt i matchen att det här skulle vi vinna, säger Solfjäderns tränare Joakim Bååth.
Emelie Blixt satte både 1-0 och 2-0 för Solfjädern. När Ann Lövgren prickade in 3-0 i andra perioden blev resten av matchen i det närmaste en transportsträcka.
– Vi spelade väldigt fyndigt anfallsspel första halvan av matchen, men ju längre det gick och att vi kände att vi hade så bra koll på händelserna så blev det en ganska lugn match sen. Vi var så vida pass mycket bättre än dem.
I och med segern leder nu Solfjädern serien med bara fem matcher kvar att spela.
– Ja, gud så skönt. Det känns helt underbart att vi är serieledare och nu siktar vi på att vinna de fem matcher vi har kvar att spela. Gör vi det så vinner vi ju serien, konstaterar Bååth som berömde hela laget, med extra plus till kedjan med Blixt, Lövgren och Caroline Törnberg."
Referatet saxat från www.mvt.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

är det inte lite torftigt med bara bilder utan text??? lite sportreferat kanske vore på sin plats?! måste ju ha koll på läget: vad är det för sport???

Simme sa...

OK, ett referat är tilllagt, men den något alerte läsaren ser att rubriken säger "Innebandy"...