fredag 31 juli 2009

Semester på Smögen

Johan, Markus, Olle, Love och jag packade bilen (och släpan) för att tillbringa ett par dagar i Smögen.
Jag blev upphämtad på söndagen vid 10-hugget och sen vidare för att plocka upp Markus och barnen och sen bar det iväg västerut, eller norrut till att börja med. Första kiss-pausen var i Sänna, det är väl cirka 2,5 mil utanför stadsgränsen.
Framme i Smögen var det skapligt väder så vi hoppade i badbyxorna och gick ner för att ta ett kvällsdopp, vi hann även med att fiska lite krabba, det hör ju till när man är i Smögen.
På måndagen var det skitväder och vi beslutade oss för att åka till Havets Hus i Lysekil. Det var nog fler som kommit på den lysande idén, för det var ca 45 min kö innan vi kom in.
På kvällen kom Markus föräldrar, det passade bra, eftersom vi hade bokat in ett dyk med Kon-Tiki på tisdagen. Det var ett kanondyk, men det kanske var för att vi inte dykt på västkusten på sju år och då är man lättroad... Det var så kul att vi bokade in ett dyk på onsdagen också.
Utöver allt detta var det klassiska Smögen-aktiviteter som att promenera på klipporna, kolla till bratsen som lånat farsans båt och lagt till vid bryggan, käka räkor, bad, sol och lite allt möjligt.
En helt superb kortsemester!

Film från lite aktiviteter...

Inga kommentarer: