onsdag 11 januari 2012

A lot like love

"Vissa finner kärleken vid första ögonkastet - andra inte. Vi följer Oliver och Emily som träffas för första gången på en flight mellan New York och LA - båda säkra på att de är varandras totala motsatser. Tiden går och de träffas med jämna mellanrum under de kommande sju åren, men timingen är aldrig rätt. De kämpar med förhållanden, karriärer och separationer, de träffas oftare och oftare och berättar allt för varandra. I sökandet efter den stora kärleken kommer de på att det som de har tillsammans kanske är just det... Nigel Coles ("Kalenderflickorna") "A Lot Like Love" är en modern och underbart rolig romantisk komedi om ödet och den svårdragna gränsen mellan kärlek och vänskap. Oliver och Emily spelas med stor inlevelse och charm av Ashton Kutcher och Amanda Peet."

Jag hamnade framför den här härom kvällen när jag gått och lagt mig, och det blev inte av att stänga av, så jag var med till slutet.
En klassisk amerikansk lagom romantisk "feel-fine"-film och man behöver ju inte vara nån Einstein för att lista ut hur det ska sluta... Och det gick alldeles utmärkt att slå ihjäl en timme i Ashtons och Amandas sällskap.
Det känns lite som Ashton Kutcher har fastnat lite i den genren, eller kan du tala om ifall han gjort nåt annat...

Inga kommentarer: